Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzending boven €100,- in NL | Levering 2-3 dagen | Retourneren binnen 14 dagen

Retour beleid

 

Retourneren of ruilen?

Zijn de kledingstukken niet helemaal naar uw smaak of is de maat niet goed? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren, mits deze voldoet aan de retourvoorwaarden. Je kunt je pakket terugsturen naar Post & Kantoor PostNL Business Point op; Oosterhoutsedijk5, 6663KS Lent. Schrijf op de buitenkant van het pakket dat je een pakket naar FO-MO stuurt, anders kan PostNL je pakket kwijtraken.

Print het besteloverzicht (dat in je e-mail staat) en je bestelnummer uit en voeg het toe aan het pakket wanneer je het terugstuurt. Als u het niet kunt vinden geen zorgen, neem dan contact met ons op via e-mail en wij sturen u het pakbon formulier dan per e-mail, zodat u het zelf kunt afdrukken. Doe de items terug in de doorzichtige plastic zak (herbruikbaar plastic) als je het pakketje retour wilt sturen.

Het retourbedrag wordt binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening.

Als een artikel beschadigd of incompleet aankomt, zijn de retourkosten natuurlijk voor ons. We zouden het erg op prijs stellen als je ons een berichtje zou willen sturen met een foto van wat er mis is met het artikel, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen!

Retourvoorwaarden
Als we een artikel terugkrijgen dat niet aan de volgende retourvoorwaarden voldoet, kunnen we helaas geen geld terugbetalen. Het is dan mogelijk het pakket zelf op te halen, of de verzendkosten zelf te betalen zodat het geretourneerd kan worden.

Voorwaarden:​

- De retourkosten zijn voor de klant tenzij anders overeengekomen per e-mail / social media.

- De artikelen mogen niet gedragen of beschadigd zijn.

- De bestelling moet binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

PAY ATTENTION! SALE is NOT allowed to be returned or exchanged, your return will be refused and sent back! 

 

Je winkelwagen

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen! We komen zo snel mogelijk bij je terug. Bedankt voor het abonneren Bedankt! We laten je weten wanneer deze beschikbaar is!